Browniebotten
1kommentarer
Det här är nog min favorit bland de chokladiga tårtorna. Enkel att göra och den bli sådär härligt seg och kladdig. Supergod, måste testas!
Browniebotten
120g Choklad 70%
100g Smör
2 1/2 dl Strösocker
2 Ägg
1 1/2 msk Vaniljsocker
1 krm Salt
1 1/2 Vetemjöl
- Värm ugnen till 175 °c.
- Smält chokladen tillsammans med smöret över vattenbad.
- Ta bort från värmen och blanda i strösockret och blanda till en jämn smet.
- Blanda äggen, ett i taget.
- Blanda i vaniljsockret och saltet och vänd till sist ner mjölet.
- Grädda mitt i ugnen i ca 30 minuter. Testa kakan efter ca 20 minuter. Gå mer på sticka än på tid.
Fyll formen med:
Hallonmousse
Gräddvanilj
brownie,
browniebotten,
brownietårta,
choklad,
chokladtårta,
dekorera tårta,
glutenfri tårtbotten,
tårta,
1 kommentarer
Evas Baknings Svammel
24 Nov 2013 15:19
Hej,
Menar du att det blir en enda botten av det här receptet?
Kommentera