Bärmousse
0kommentarer
Bärmousse
Den här gången valde jag att göra moussen på både hallon och blåbär, för hur gott är inte det tillsammans?
200 g hallon
150 g Blåbär
3 1/2-4 msk snabbmarsanpulver
1 1/2 dl Yoghurt
3 1/2-4 msk snabbmarsanpulver
1 1/2 dl Yoghurt
1-2 tsk vaniljpulver ( 1 tsk Vaniljextrakt - 2 tsk vaniljpulver )
2 1/2 dl Vispgrädde
2 1/2 dl Vispgrädde
Tina och mosa bären i en kastrull, se till att de är ordentligt mosade. Blanda dem med marsanpulvret. Häll i yoghurt och vaniljessensen. Tillsätt sedan vispgrädden, som är ovispad. Vispa ihop allt till en bra konsistens.
bärmousse,
cake,
cakedecorating,
mousse,
tårta,
tårtfyllning,
Kommentera