Hallonmousse

0kommentarer

Den här moussen är av den mer syrliga varianten. Du kan ha den som en fyllning i en vanlig tårta eller som ett mousselager på en browniebotten. Den här hallonmoussen är en personlig favorit!
 
 
Hallonmousse
ca, 3 Dl Hallon ( beroende på hur mycket hallon du vill att det ska smaka)
Marsanpulver
1 tsk Vaniljsocker
3dl Vispgrädde
 
- Mixa hallonen tilsammans med lite av grädden och vaniljsockret.
- Blanda i marsanpulver tills att hallonen är lite fasta. 
- Vispa resterande grädde ( ca, 2-2,5dl) ganska hårt. Vänd ner det i hallonen och blanda väl. 
- Bred på moussen på tårtbotten eller en browniebotten, och låt detta stå kallt.
 
Matcha hallonmoussen med: 
Daimfluff
 
 
bananmousse, hallon, hallonmousse,

Kommentera

Publiceras ej